Skal du have indhegnet haven?

De fleste haveejere kan godt lide, at man kan se hvor grænsen går på deres grund. Det er også meget praktisk i moderne villakvarterer, hvor grundene ikke er overdådigt store, og hvor hver kvadratmeter tæller. Desuden mener mange at det er meget rart at forbipasserende ved, at her begynder en privat grund, så man ikke har fremmede folk spadserende rundt i haven. Der er flere måder at markere denne grænse på. En af dem er at opsætte et havehegn.

Et havehegn har flere fordele. For det første holder et havehegn uvelkomne gæster ude, og for det andet holder de hunde og andre urolige elementer inde. Det er jo vældig smart, især hvis man har en hund, som har tendens til at strejfe. Der er mange gode fordele ved et havehegn. En anden fordel er at et havehegn ser smukt ud, og ikke, som for eksempel en hæk, skal klippe mindst en gang om året. Et havehegn kan være næsten vedligeholdsfrit og det er jo rart, så man kan koncentrere sig om at nyde havelivet.

En smuk ramme om haven

Et havehegn rammer smukt haven ind. Der findes en del forskellige havehegn at vælge i mellem. Der er solide raftehegn, smukke flethegn og helt traditionelle, danske havehegn, som skagenhegn og det mere praktiske tæthegn, eller lamelhegn, som det ofte kaldes i folkemunde. Det er i hvert fald helt sikkert at din have kan komme til at se smuk ud med et smukt havehegn.

Et havehegn er som regel uhyre nemt at opsætte. Der skal ikke noget højere handelsskoleeksamen til for at få indrammet haven med et nydeligt havehegn. Og har man en gang gjort det, så holder det i mange år, er stort set vedligeholdsfrit og klippefrit de næste mange år. Faktisk bliver rigtigt mange, især naturhegn, bare smukkere med alderen.

Glade naboer og tilfredse forbipasserende

En smukt indhegnet have er en fryd for øjet. Det er dejligt at se for folk i nabolaget og herligt selv at nyde synet af. Man bliver glad og tilfreds af at se sin have prydet af et flot havehegn. God fornøjelse.