EQT VI køber HusCompagniet

EQT VI har indgået aftale om at købe HusCompagniet, en ledende leverandør af enfamiliehuse i Danmark og med en stærk markedsposition i Tyskland og Sverige. Ved en kombination af kvalitet, et stærkt varemærke samt kundefokus har HusCompagniet haft en kraftig vækst i antal leverede huse, hvilket har resulteret i stigende markedsandele. Selskabet opererer med en unik asset-light forretningsmodel og samarbejder med en udvalgt gruppe af underleverandører om at levere kvalitetshuse på branchens førende leveringstider. I løbet af 2014 afleverede HusCompagniet i alt 1.010 huse. Omsætningen for 2014 beløb sig til DKK 1,8 mia. med et EBITDA på DKK 189 mio. HusCompagniet har 230 ansatte.

SPEAS har afgivet et investeringstilsagn på EUR 10 mio. til private equity fonden EQT VI.

Se pressemeddelelsen fra EQT her